Ervaringen

Mevr. M, Zwolle
Ze heeft de verwachtingen van het kennismakingsgesprek waargemaakt. Ze past het tempo aan en we ruimen stap voor stap op. Ze heeft veel geduld en er is een vertrouwensband. Ze heeft me geholpen met het ordenen van mijn administratie, ik heb weer overzicht in mijn inkomsten en uitgaven. Ik kan op een opgeruimde balkon genieten en mijn kledingkast is geordend.
Froukje, Zwolle
Ik heb een opgeruimd, net huis gekregen. Met behulp van haar heb ik een weekschema gemaakt voor mijn huishoudelijke taken en zijn mijn hobbyspullen geordend. Het organiseren van mijn huis ging vlot, Esther paste zich aan mijn snelheid en gaf handige tips. Ze was ook alert op mijn behoeftes. Er was een leuke samenwerking, ze was vriendelijk en ik zal haar zeker aanbevelen aan anderen vanwege haar goede kwaliteiten.  Ik zal haar aanbevelen aan mensen die uit hun eigen chaos niet komen, ze kan goed leiding geven. Ze heeft me zeer goed geholpen met het sorteren en een plek gegeven van mijn vele hobbyspullen. Overal, in verschillende ruimtes, lagen er hobbyspullen en nu is alles netjes in één kamer opgeborgen.

Mevrouw A, Zwolle
Ik ben hier pas komen wonen en had nog veel in dozen staan. Ook zat mijn administratie nog in een doosje. Esther heeft me geholpen bij het uitpakken en archiveren hiervan. Dit deed zij op een zeer vakkundige wijze en ik ben heel blij met haar hulp. Ik heb nu weer wat meer rust in mijn hoofd en mijn huis.